Gammel lægekunst ruster ikke

Onsdag den 30. oktober kan man høre Eva Christensen fortælle om akupunktur. Privatfoto
Onsdag den 30. oktober kan man høre Eva Christensen fortælle om akupunktur. Privatfoto

Akupunktur er en del af traditionel kinesisk medicin. På Lejre Bibliotek kan man opleve Eva Christensen, der er akupunktør og stresscoach, fortælle om den flere tusinde år gamle lægekunst.

Akupunktur hjælper krop og sjæl i balance. En sund sjæl i en sund krop er med til at skabe trivsel, så at gå til akupunktur handler ikke bare om at få nåle i kroppen og gå hjem igen. Det er en proces hvor du få chancen for at lære dig selv bedre at kende, både fysisk og psykisk.

Det kan man høre om til Lejresalon onsdag den 30. oktober klokken 19.00 til 21.00 på Lejre Bibliotek. Det bliver et foredrag, der kommer omkring lidt historie, teori – en øget fokus på forskning og øget interesse for brug af for eksempel akupunktur, samt hvordan Eva Christensen abejder med akupunktur og Traditionel Kinesisk Medicin.

Eva Christensen er medlem i den nye undergruppe under Lejre Erhvervsforum, netværket »Sund i Lejre«. »Sund i Lejre« består af en gruppe terapeuter og facilitatorer, der sætter fokus på sundhed og velvære. Læs mere om sund i Lejre her: https://www.sundilejre.dk/