Fyld bilen til en filmoplevelse

Fyld bilen til en filmoplevelse

Et glimt fra drive-in filmvisning i 2021 på parkeringspladsen ved Kirke Hyllinge Hallen. Privatfoto

Foto: PR-Foto

Den 31. marts arrangerer Hvalsø Børne- og Ungdomsfilmklub Drive-In Bio i Kirke Hyllinge med to forestillinger.

Der er tale om et kulturtilbud, arrangeret af filmklubb og målrettet til børn og unge. Sidste gang i 2021 var det en stor succes – det samme håber arrangøren selvfølgelig på i år.

Det koster 150 kroner pr. bil, og den lokale Rema 1000 sponsorerer med en pose lækkerier til forestillingen. Billetter bestilles på www.hvalsoebio.dk

– Hvalsø Børne- og Ungdomsfilmklub er et kulturtilbud til børn og unge i hele kommunen. Vi viser jo normalt film i Hvalsø Bio, så derfor er det ekstra sjovt at kunne komme lidt rundt i kommunen og se film i det fri, fortæller Katja Fabrin på vegne af Hvalsø Børne- og Ungdomsfilmklub.

På p-pladsen

Forestillingerne finder sted på p-pladsen ved Kirke Hyllinge Hallen, hvor Jesper Rejsebios 12 meter lange skærm danner rammerne for to forestillinger.

Første fim klokken 19.00 er den hjertevarme familiefilm “Mini-Zlatan og Onkel Tommy” om 8-årige Ella, der elsker fodbold, og hvis største ønske er at flytte ind hos sin Onkel Tommy.

Klokken 21.00 vises actionkomedien “Logan Lucky” om de tre Logan søskende, der planlægger at lave et gigantisk kup under årets største NASCAR motorløb.

Hvalsø Børne-og Ungdomsfilmklub fejrer i øvrigt 25 års jubilæum i 2023. Filmklubben er et kultur tilbud til børn og unge i Lejre Kommune, lavet af 10 engagerede frivillige i alderen 18-66 år.

Nøje udvalgte film

– Vi viser film i Hvalsø Bio, men laver også filmvisninger ude af biografen, som netop Drive-In, Open Air osv. Filmene er nøje udvalgt, så de passer til aldersgrupperne. Vi viser ikke nødvendigvis de nyeste film – men altid de bedste, siger Katja Fabrin.

Man kan følge med på Hvalsø Børne-og Ungdomsfilmklubs sociale medier, hvor der løbende skrives om arrangementer og andre tiltag.

Arrangementet er støttet af Lejre Kommune, DaBuf, Jespers Rejsebio, Rema 1000 i Kirke Hyllinge og de mange frivillige i Hvalsø Børne- og Ungdomsfilm.