Forfattere gæster Lejre Bibliotek & Arkiv

Carsten Berthelsen lægger vejen forbi Hvalsø Bibliotek i kommende uge. Foto: Lejre Bibliotek og Arkiv.

Carsten Berthelsen lægger vejen forbi Hvalsø Bibliotek i kommende uge. Foto: Lejre Bibliotek og Arkiv.

Efteråret betyder opstart på læsekredsene og bibliotekets forfatterarrangementer.

I den anledning har Lejre Bibliotek & Arkiv inviteret to danske forfattere til at lægge vejen forbi.

Morten Korch og øl

Torsdag 25. august klokken 19.00 afholder foredragsholder, forlagskonsulent og forfatter Carsten Berthelsen foredrag om udenlandske oversatte bøger på Hvalsø Bibliotek.

Carsten er også kendt fra bøger om Morten Korch og øl, og så er han set på TV med bl.a. Natholdet. I ind- og udland er han kendt for sin store viden om øl.

Kosovic’ om fjendskab og frihed

Torsdag 8. september klokken 19.00 på Hvalsø Bibliotek fortæller forfatter Birgitte Kosović om fjendskab og frihed med udgangspunkt i sine seneste to udgivelser: ’Den inderste fare’ om Scavenius og besættelsen; og dokumentarromanen ’Det du ikke vil vide’ om hendes opvækst med en dansk mor og en jugoslavisk far, som en dag besluttede sig for, at han og hans børn skulle være som døde for hinanden.

Birgithe Kosović fik sit gennembrud med romanen ’Det dobbelte land’ baseret på historier fra sin jugoslaviske familie, som vandt Weekendavisens Litteraturpris 2010, DR's Romanpris 2011 og Danske Banks Litteraturpris 2011.

Læs mere om tilmelding på bibliotekets hjemmeside lejrebib.dk

Birgithe Kosović står blandt andet bag den dokumentariske roman ’Det du ikke vil vide’ fra 2020.Foto: Politikens Forlag.