Filmfestival: Søren Malling gav indblik i svær rolle

Foto: Jens Wollesen

Hvalsø: Den Robert-belønnede skuespiller Søren Malling fortalte om sin Robert-belønnede præstation i den prisbelønnede film Kapringen under weekendens store filmfestival i Hvalsø. Og det høstede mange klapsalver.

Det skriver DAGBLADET Roskilde om mandag. Søren Malling beskrev, hvordan han forberedte sig til den krævende rolle som en skibsredder, der engageres i et uhyggeligt psykologisk drama med en håndfuld somaliske pirater flere tusinde kilometer væk. En rolle, han fik en Robert for, og det endda med stående klapsalver fra alle konkurrenterne i salen.

Søren Malling var netop landet fra Prag i lørdags og kom i slidte cowboybukser og sort hue, som han tog af, mens han fortalte – pilskaldet var han, for det er »the bad guy« i Skammerens datter, som han spiller.

Der var totalt udsolgt til en række af de mange indslag i festivalen, der nyder godt af sin skaber Steen Rasmussens mange kontakter i filmbranchen. Det var 11. festival, og Steen Rasmussen lover, at filmfestivalen fortsætter de kommende år.

Læs mere i DAGBLADEt Roskilde mandag.