Connie Hedegaard taler om klimamål

Connie Hedegaard taler om klimamål

Den tidligere EU-kommissær for klima og nuværende formand for Concito - Danmarks grønne tænketank, Connie Hedegaard, holder foredrag i Hvalsø Kulturhus. Foto: Etienne Ansotte

Foto: Etienne Ansotte

Mandag 17. april kl. 19.00 i Hvalsø Kulturhus sætter Connie Hedegaard fokus på udfordringerne, når hun i et aktuelt og oplysende foredrag arrangeret af FOF Hvalsø giver sit bud på, hvordan vi som borgere kan bidrage, og hvad der er henholdsvis politikernes, virksomhedernes og investorernes rolle i omstillingen til et mere bæredygtigt samfund.

Den helt nye klimarapport fra FN understreger, hvor vigtigt det er at standse den globale vækst i udledninger af drivhusgasser. Vi ved, at CO2 og andre drivhusgasser i atmosfæren og temperaturstigningerne medfører større skader i form af tørke, oversvømmelser g afsmeltning.

Der er behov for drastiske ændringer i den globale klimapolitik, ligesom nationale målsætninger er en vigtig del af omstillingen. Der er imponerende teknologiske fremskridt, som realistisk kan få os hurtigere frem til målet. Det er nødvendigt med yderligere tiltag og politisk mod.

Billetter og mere info: www:fofkogebugt.dk – tlf. 5665 5322

Connie Hedegaard er formand for KR Foundation – en international almennyttig klimafond, stiftet i 2014 af Villum Fonden og efterkommere af civilingeniør Villum Kann Rasmussen, der står bag Velux og VKR Holding. Connie Hedegaard er tidligere EU-kommissær for klima, og er formand for Concito – Danmarks grønne tænketank.

Den tidligere EU-kommissær for klima og nuværende formand for Concito – Danmarks grønne tænketank, Connie Hedegaard, holder foredrag i Hvalsø Kulturhus. Foto: Etienne Ansotte