Ambassadør og statsminister taler i Lejre

Foto: Kenn Thomsen
Den amerikanske ambassadør besøger den amerikanske medicinalvirksomhed Biogen i Hillerød, hvor han taler om mangfoldighed for medarbejderne. Vi lytter med og får også mulighed for et kort interview med Rufus bagefter
Den amerikanske ambassadør besøger den amerikanske medicinalvirksomhed Biogen i Hillerød, hvor han taler om mangfoldighed for medarbejderne. Vi lytter med og får også mulighed for et kort interview med Rufus bagefter Kenn Thomsen

Venstre i Lejre har begået noget af et scoop med sine talere til grundlovsmødet i år på restaurant Herthadalen den 5. juni. Det skriver DAGBLADET Roskilde lørdag.

Ikke blot kommer Køge-Lejrekredsens folketingskandidat, statsminister Lars Løkke Rasmussen, men også USA's ambassadør i Danmark, Rufus Gifford, der er kendt som en meget inspirerende taler.

Rufus Gifford var finansdirektør på Barack Obamas præsidentvalgkampagne i 2012 i USA og har også arbejdet med finanserne i John Kerrys præsidentkampagne. Han har blandt andet en fortid som manuskriptforfatter i Hollywood.