61-årig panttyv sigtet for vold mod 17-årig Netto-medarbejder

En 61-årig mand fra Roskilde er blevet anholdt og sigtet for vold, efter han onsdag aften tog fat i og skubbede til en 17-årig medarbejder ved Netto på Alfarvejen i Osted. Det fremgår af et uddrag af døgnrapporten fra Midt- og Vestsjællands Politi.

Klokken 20.26 onsdag aften anmeldte personalet fra butikken, at man havde forsøgt at stoppe en mand efter to tyverier af pantflasker fra supermarkedets baggård. Manden havde skubbet og taget fat i en 17-årig mandlig medarbejder for at slippe væk i en personbil.

Politiet fik ved supermarkedet klarlagt, at den mistænkte to gange havde stjålet pantflasker fra supermarkedets baggård, hvorefter han indleverede flaskerne for at få udbetalt panten.

Ved andet tilfælde greb personalet ind og stillede sig i vejen for ham, men han skubbede dem væk og gik ud mod en personbil på parkeringspladsen. Undervejs skubbede og greb han fat i den 17-årige medarbejder for at kunne flygte i bilen, hvis nummerplade personalet aflæste.

Politiet kunne en time senere foretage anholdelse af en 61-årig mand fra Roskilde på dennes bopæl. Han blev sigtet for vold på grund af sin adfærd ved supermarkedet og løsladt efter afhøring til sagen.

Politiet arbejder nu med at få deltaljerne i sagen klarlagt, herunder blandt andet værdien af de pantflasker, som den 61-årige mistænkes for at have stjålet for at få udbetalt pantværdien.