Utryghedsskabende mand var nærgående over for kvinder

I fredags fik politiet flere henvendelser om en yngre mand, der i områderne ved Køge Nord Station, Ølby Station og i Ølby Center havde optrådt nærgående over for især kvinder.

Manden havde både befølt en kvinde bagpå, taget sin hånd ned i sine bukser foran en kvinde, fulgt efter en kvinde ved svømmehallen for at få cigaret samt taget fat i en taske hos en kvindelig cyklist. Ingen af kvinderne havde lidt fysisk overlast som følge af den uhensigtsmæssige og utryghedsskabende adfærd over for dem, oplyser Midt- og Vestsjællands Politi.

Kort før middag fik politiet endnu en henvendelse om en utryghedsskabende mand i toget, hvor han var meget nærgående over for kvinder. Toget holdt nu på Hårlev Station, hvor politiet fik kontakt til en 19-årig mand fra Faxe Kommune.

Politiet kørte ham hjem til den institution, hvor han opholder sig, og undersøger nu i forhold til de øvrige anmeldelser, om den 19-årige reelt kan mistænkes for at være manden bag den utryghedsskabende adfærd over for kvinder i Ølby-området.