Tyv fyldte kuffert med varer i Kvickly

Politiet leder efter to mænd, der søndag aften begik et avanceret butikstyveri i Kvickly i Vestergade i Køge. Foto: Katrine Wied
Politiet leder efter to mænd, der søndag aften begik et avanceret butikstyveri i Kvickly i Vestergade i Køge. Foto: Katrine Wied

Det var grundigt forberedt, da to mænd begik et avanceret butikstyveri i Kvickly i Køge søndag. Det vurderer politiet over for DAGBLADET Køge.

Klokken 12.55 søndag stjal en østeuropæisk udseende mand en kuffert i Kvickly på Vestergade i Køge. Manden fyldte efterfølgende kufferten med madvarer, hvorefter han stak af.

– Det ligner et kommando-raid i butikken. Det må siges at være til skræk og advarsel til andre supermarkeder i nærheden, hvis de får besøg af andre, der rager til sig på den måde, siger pressetalsmand Martin Bjerregaard fra Midt- og Vestsjællands Politi.

Politiet mener, at tyveriet var grundligt planlagt. Det bygger man blandt andet på, at der sad en chauffør klar i en sort bil, som holdt og ventede uden for Kvickly. En medarbejder fra Kvickly forsøgte at løbe efter gerningsmanden, men han forsvandt med bilen.

– Der holdt en medskyldig klar med bilen, som kørte væk, så snart gerningsmanden var nået ud. Så kommer man til kort som butiksansat. Når de træder på speederen, har man tabt. Vi har efterfølgende haft en patrulje til at lede efter den sorte bil med udenlandske plader, men den var forsvundet, fortæller Martin Bjerregaard.

Bilen var en sort stationcar. Butikstyven beskrives som en mand af østeuropæisk af udseende, cirka 20-25 år. Han er 170-175 centimeter høj og spinkel af bygning. Han har sort, mellemlangt hår og var iført gråt tøj.

Chaufføren, der ventede i bilen, er ligeledes østeuropæisk af udseende. Han er 30-35 år og 175-180 centimeter høj. Han var iført gråt tøj og en sort tophue.

Politiet hører gerne fra folk, som har set de to personer eller bilen i området. Midt- og Vestsjællands Politi kan kontaktes på telefon 114.