Stafet for Livet

PR-mand hos Køge Stafetten, Bruno Juul, fik de mange tryksager overdraget af marketingsekretær Kristina Witek fra MercoPrint.
PR-mand hos Køge Stafetten, Bruno Juul, fik de mange tryksager overdraget af marketingsekretær Kristina Witek fra MercoPrint.

Køge: De faste partnere er igen klar til at støtte initiativet Stafet for Livet, der rejser penge til Kræftens Bekæmpelse.

Arrangørerne har netop afhentet en stor stak tryksager, der skal gøre opmærksom på arrangementet på Køge Marina den 18. – 19. juni. Desuden har de lokale medier, Dagbladet, Køge Onsdag og Lørdagsavisen igen meldt sig på banen som stafettens mediepartnere og der er store bidrag fra flere andre sider.

– Det tegner rigtig godt siger Stafetformanden Ebba Glückstadt.

– Vi er glade for enhver donation og ethvert sponsorat – senest med den flotte donation fra MercoPrint, der er en god støtte til kræftsagen, fortsætter han om de afhentede tryksager. Når stafettens styregruppe i løbet af ugen holdet styregruppemøde, vil tryksagerne blive fordelt til de respektive tovholdere, som herefter har ansvaret for markedsføringen af deres ansvarsområde.

Tilmeldingerne til stafetten er allerede godt i gang og kan følges på stafettens hjemmeside www.stafetforlivet.dk/koege.

I skrivende stund er der allerede tilmeldt 10 hold, 47 deltagere og tre fightere (nuværende og tidligere kræftramte).

Ved 2015-stafetten i Køge deltog 33 hold med 1.003 holddeltagere og 74 fightere samt et større antal hjælpere.

– De tal skal vi nok nå igen – og måske mere til, mener Ebba Gluckstadt.

Stafetten er med til at generere økonomiske midler til Kræftens Bekæmpelse – kræftsagen, forskning og patientstøtte. Efter sidste stafet kunne Køge-stafetten sende en lille halv million kroner til Kræftens Bekæmpelse.