Politi efterlyser flugtbilist: Fumlede over i modsatte vejbane

Køge: Politiet efterlyser en hvid bil med svenske nummerplader, som stak af fra en påkørsel.

Cykelløb endte i masseslagsmål

Politiet efterlyser en 30-40-årig mand med brunlig hudfarve, som kører i en hvid personbil med svenske nummerplader. Foto: Jens Wollesen

Foto: Foto Jens Wollesen

Politiet efterlyser en hvid personbil med svenske nummerplader, efter at bilisten stak af fra en færdselsulykke i Vestergade i Køge.

Ulykken skete torsdag klokken 16.21. Her anmeldte en 28-årig mand fra Køge, at han var blevet påkørt af en modkørende, udenlandsk bilist, som havde været uopmærksom og var trukket for langt over i modsatte banehalvdel.

Den 28-årige dyttede for at gøre opmærksom på faren, men blev alligevel ramt af den modkørende, der hastigt forlod uheldsstedet uden overhovedet at standse.

Der var opstået en mindre skade på den 28-årige bil. Nu efterlyser politiet den anden part i ulykken.

Flugtbil er beskrevet som en hvid personbil med svenske nummerplader og med en 30-40-årig mand med brunlig hudfarve bag rattet, oplyser Midt- og Vestsjællands Politi.

Ingen af parterne kom til skade ved sammenstødet, men politiet har optaget rapport i et forsøg på at få identificeret flugtbilisten.

Politiet efterlyser en 30-40-årig mand med brunlig hudfarve, som kører i en hvid personbil med svenske nummerplader. Foto: Jens Wollesen Foto: Foto Jens Wollesen