Kruse vil spille i Gørslev

Fodbold: Den tidligere HB Køge-målmand Marius Kruse er nu i Gørslev.

Kruse vil spille for Gørslev

Marius Kruse forsøgte at holde varmen på Gørslevs bænk mod GVI. Foto: Anders Kamper

Da Gørslevs danmarksseriehold i lørdags spillede ude mod GVI, var det med en for HB Køge velkendt herre på bænken.

Ved nytår udløb målmand Marius Kruses kontrakt, og siden var der stille om Kruse. Indtil han altså meldte sig under Gørslevs faner forrige uge for at se, om han kan komme på ds-holdet. Hvilket altså kræver, at Andreas Fischer skal sættes af.

Om det sker, må tiden vise, men Kruse er kommet til Gørslev for at stå og for siden at komme tilbage til et højere niveau. Evnerne og sparketeknikken fejler ikke noget, og Kruse fik ikke så få anerkendende ord med fra holdkammeraterne i GVI-pausens sparken til hinanden over lang afstand. Kruses spark sad lige i…

– Jeg skal i gang, og så skal jeg spille nogle minutter. Det er planen. Jeg har holdt mig i gang, lavet fitness, men også passet skolen. Nu vil jeg spille igen. Jeg havde da håbet, at jeg skulle mere i HB Køge, men sådan blev det ikke, fortæller Marius Kruse, der har fået andre klubtilbud i hovedstaden, men valgte Gørslev, der ligger lidt tættere på hjemmet i Karise.

– Jeg skal nok komme frem til et højere niveau, men nu skal jeg i gang her. Så må vi se, hvad der sker. Jeg håber da ikke, at jeg skal kigge på her i hele foråret. Jeg skal lære de andre at kende og træne med, og så er der ikke langt til at være i form.

Marius Kruse nåede at få sin 1. holdsdebut for HB Køge og klarede blandt andet tre straffespark i pokal-sejren over Kerteminde i august sidste år. Her blev Frederik Mehder alvorlig skadet i ansigtet, da et sammenstød endte med brækkede knogler i i kinden og ved øjet. Kruse afløste ham. Tilbage i maj 2021 fik Marius Kruse som 16-årig en mareridt-debut i HB Køges mål mod Helsingør, hvor han måtte hente bolden ud af målet fem gange.

Fredag aften spiller Gørslev hjemme mod Roskilde KFUM.