Hjælp ETK med at holde Køge pæn

Foto: Peter Andersen, Trine Møller Pedersen
Tølløse. Tølløsevej og fortovet er lap på lap.
  Foto: Peter Andersen
Tølløse. Tølløsevej og fortovet er lap på lap. Foto: Peter Andersen Foto: Peter Andersen

Hvis du opdager et hul i vejen eller ser en overfyldt skraldespand i Lovparken, behøver du nu kun kunne ét nummer for at sikre, at kommunen rykker ud. Det er en af de fordele, der er, efter ETK og Ejendomsservice per 1. april er blevet bofæller og samarbejdspartnere i bygninger på Høgevej og Ørnevej.

– Vi kan give borgerne både bedre og billigere service, når gartnere, servicemedarbejdere, specialarbejdere og vejfolk arbejder tæt sammen som ét hold, siger Søren D. Brask, formand for Ejendoms- og Driftsudvalget i Køge Kommune.

Kommunen har oprettet et callcenter med tlf. 56 63 20 11, som du kan bruge i presserende tilfælde, som hvis du for eksempel opdager store huller i vejen, ødelagte vejskilte eller væltede træer.

I andre tilfælde kan du bruge hjemmesiden www.koege.dk/givetpraj eller app'en »Giv et praj« for at oplyse kommune om overfyldte skraldespande eller lignende.

Når du som borger henvender dig til ETK, kan du selv følge med i, hvordan det går med udbedringen.

Det er muligt så snart, din henvendelse er registreret.

Den nye, sammenlagte afdeling bærer det kendte navn "ETK", som nu står for "Ejendomme-Teknik-Køge", hvor det tidligere stod for "Entreprenør-Teknik-Køge".