HB Køge drengene blev hædret

Foto: Line Jensen

Køge: Flere af de fremmødte HB Køge fans holdt vejret, da bussen med HB Køgespillere og cheer leaders kørte ind på Torvet i lørdags.

De var kommet for at blive hædret og skrive autografer i anledningen af deres oprykning til Superligaen.

Både store og små fans var også mødt talstærkt op, så der var trængsel omkring sejrsherrerne for at få en eftertragtet underskrift.

– Det er en speciel oplevelse, lidt mere speciel end det vi er vant til. Ja, jeg synes bare, det er hyggeligt at komme til byen og møde dem, der følger os hver weekend, sagde en glad Mads Laudrup med et skævt smil, mens to kvindelige fans kom hen for at få et kram og en autograf.

Mads Laudrup kunne fortælle, at HB Køge drengene havde fejret sejren over FC Fyn med god mad i loungen på Herfølge Stadion tirsdag aften efter 4-3 sejren over FC Fyn, der sikrede dem den eftertragtede plads i Superligaen.

– Vi festede lidt tirsdag og onsdag, men sådan rigtig fest er der ikke gået i den. For vi går selvfølgelig efter at vinde vores næste kamp, sagde Mads Laudrup, der kunne afsløre, at der ikke har været sejrstømmermænd at spore hos hverken ham eller hans medspillere.

Holdet har nemlig skullet gøre klar til sæsonens afsluttende kamp mod AGF på Køge Stadion søndag.

Her kunne sejrsrusen fortsætte, da HB Køge slog AGF 4-2 foran 4421 tilskuere.