Forpustet Grand Prix-vinder

Da vinderen af Melodi Grand Prix 2015 blev udråbt blev spotlyset også rettet mod guitaristen Nikolaj Andersen fra Ejby ved Køge, skriver DAGBLADET Køge.

Det er en vild og lidt surrealistisk oplevelse at vinde Dansk Melodi Grand Prix, lyder det fra guitaristen fra Anti Social Media, der næsten ikke har fået sovet siden han og de andre i gruppen hev sejren hjem lørdag aften.

– Det er meget hektisk og lidt underligt – men på den gode måde. Det er fedt at få lov til at være i spotlyset, fortæller Nikolaj Andersen fra Ejby, der har haft meget travlt med interviews og medieomtale lige siden showet sluttede.

– Jeg har altid set Melodi Grand Prix sammen med familien, men der slukker man jo for fjernsynet, når vinderen er fundet. Man tænker ikke over, hvor meget der ligger bag hele showet og, at det først er dér, det hele begynder for vinderen, siger han og fortsætter med et smil:

– Nu kører bussen hele vejen til det europæiske melodi grand prix i Østrig og vi glæder os rigtig meget til det show – men lige nu skal vi lige sluge alt, hvad der foregår herhjemme.

Den unge grand prix-vinder er opvokset i Køge, hvor han blandt andet har gået på gymnasiet, men han har faktisk aldrig modtaget musikundervisning, så det er et naturtalent for det musikalske, der har ført ham så langt.

– Jeg har altid drømt om at blive musiker, så det her er et stort skridt på vejen. Nu gælder det først og fremmest om at gøre det godt i den internationale konkurrence.

Finalen i Eurovision Song Contest 2015 foregår i Østrig den 23. maj og her skal Anti Social Media gøre deres bedste for at sangen »The way you are«, skrevet af Remee og Chief1, fører til dansk sejr.