Bedre forhold for de tissetrængende

Foto: Bjørn Armbjørn, Christina Hilstrøm
Offentligt toilet - Nørregade - Jette Pedersen - Tissekone
Offentligt toilet – Nørregade – Jette Pedersen – Tissekone

Køge: Det skal ikke længere være nødvendigt at holde sig eller krybe ind i buskene, når tissetrangen melder sig på Sdr. Strand i Køge. Det skriver DAGBLADET Køge.

Toiletterne på Sdr. Badevej i Køge vil nemlig indenfor den nærmeste fremtid blive renoveret. Det har Køge Kommunes teknik- og miljøudvalg netop vedtaget. Årsagen er, at toiletterne på Sdr. Badevej er meget nedslidte, og toiletbygningen har været delvis lukket de sidste par år. Det har betydet, at strandgæsterne har benyttet omkringliggende beplantninger og campingpladsens toiletter, hvilket har givet gener og konflikter for campingpladsens forpagter.

– Vi har besluttet at toiletterne på Sdr. Badevej bliver renoveret, siger formand for teknik- og miljøudvalget, Erling Larsen (S)

Til gengæld har udvalget valgt, ikke at renovere toiletbygningen på Havnen 4 – bag fiskeriudsalget.

– Den toiletbygning har vi besluttet at rive ned. Men vi har tænkt os at se, hvordan toiletforholdene i Bymidten generelt er. Det betyder dog ikke, at vi har tænkt os at genoptage diskussionen om toiletterne i Nørregade, siger Erling Larsen.

Det har blandt andet også være på tale at der skulle bygges toiletter i Lovparken. Men ifølge udvalgsformanden kommer det ikke på tale i første omgang.