Astrid Krag genvalgt som folketingskandidat

Foto: PFly
Astrid Krag fortsætter som folketingskandidat for Socialdemokratiet i Køge/Lejre-kredsen. For en måned siden blev Marie Stærke genvalgt som partiets spidskandidat til kommunalvalget i Køge. Arkivfoto: Jesper From
Astrid Krag fortsætter som folketingskandidat for Socialdemokratiet i Køge/Lejre-kredsen. For en måned siden blev Marie Stærke genvalgt som partiets spidskandidat til kommunalvalget i Køge. Arkivfoto: Jesper From PFLY-DK

Astrid Krag er genvalgt som Socialdemokratiets folketingskandidat i Køge/Lejre-kredsen. Det skete på en ordinær generalforsamling, som partiet holdt på Teaterbygningen i sidste uge.

Godt 60 medlemmer deltog med afstand og efter myndighedernes retningslinjer.

– Jeg er glad for den tillid, som kredsen viser mig, og jeg glæder mig til fortsat at møde borgere, virksomheder og foreninger i området. Corona har gjort, at jeg ikke har kunnet komme så meget på besøg, som jeg gerne vil. Men når muligheden opstår igen, vil jeg rundt og lære kredsen bedre at kende, siger Astrid Krag.

Astrid Krag blev første gang valgt som folketingskandidat for Køge/Lejrekredsen i december sidste år, hvor hun afløste Henrik Sass Larsen på posten.

– Vi er meget glade for Astrid Krag som folketingskandidat. Hun er en tydelig politiker med en stor indflydelse i regeringen. Der er ingen tvivl om, at Køgekredsen og Region Sjælland gennem Astrid har en stærk stemme, siger kredsformand Jesper Hesselberg.

På generalforsamlingen valgte Socialdemokratiet også en ny bestyrelse, en opstillingsprocedure til Regionsrådsvalget i 2021.