55 års jubilæum: Glad kunde overrasker optiker

I 55 år har specialoptiker Johnnie Jørgensen taget imod i forretningen sammen med sin hustru. Mangeårig kunde fejrer dem

René Olsen har været kunde hos Husum Special Optik gennem 35 år. Torsdag overraskede han indehaverne med blomster

“Jeg har været tilfreds kunde gennem mere end 35 år” skrev René OIsen til Brønshøj-Husum Avis. Og derfor vil han gerne markere at Husum Special Optik har 55 års jubilæum.

– Jeg ser Johnnie (Specialoptiker Johnnie Jørgensen, indehaver af Husum Special Optik, red) et par gange om året, og det har jeg gjort gennem 35 år. Så det er efterhånden blevet sådan at han spørger ind til min familie og jeg spørger til hans. Det er lidt familiært, fortæller René Olsen.

For fem år siden missede René Olsen at være med til at markere, at optikeren havde 50 års jubilæum og derfor benyttede han torsdag muligheden for at overrække en buket blomster til optikerne i anledning af butikkens jubilæum den 1. april.

– Johnnie har kendt min mors daværende mand. Min mormor og morfar var også kunder i Husum Special Optik. Så da jeg skulle bruge en optiker, var det naturligt at bruge dem, siger René Olsen som bor i Albertslund og er fra København.