Vanvidsbilist på flugt: Kørte 200 kilometer i timen fra politiet

Politiet jagtede fredag en sort Mercedes 320 i Slagelse-området. Efter en vild eftersættelse fra Slagelse kørte bilisten galt i Høng. Politiet fandt flere stoffer i mandens bil.

Vanvidsbilist på flugt: Kørte 200 kilometer i timen fra politiet

Vanvidskørslen endte brat, da den 43-årige flugtbilist kørte frontalt ind i et vejtræ i Høng.

Foto: presse-fotos.dk

Færdselspolitiet fra Sydsjællands og Lolland Falster Politi kørte fredag aften patrulje på Slagelse Landevej. Her blev en Mercedes 320 målt til at køre for hurtigt.

Men da politibetjenten forsøgte at standse bilisten, accelererede den 43-årige mandlige fører fra Gørlev og fortsatte mod Slagelse, mens han overhalede højre om, overskred spærrelinjer og kørte flere gange med hastigheder op mod 185 kilometer i timen. Ligesom den 43-årige kørte over for rødt flere gange, og blev nu fulgt af flere politimotorcykler.

Bilisten fortsatte ud af Slagelse mod nord ad Kalundborgvej, hvor den 43-årige flugtbilist var helt oppe og kører over 200 kilometer i timen.

I Gierslev ved Høng mistede føreren herredømmet over bilen, og ramte et vejtræ ved Solbjergvej i Høng, der satte en stopper for vanvidskørslen.

Føreren blev herefter kørt til behandling på sygehuset i Slagelse for sine kvæstelser, mens politiet gjorde et større fund af narkotika i mandens bil: 51, gram hash, 1,6 gram MDMA.

Den 43-årige mand er sigtet for overtrædelse af lov om euforiserende stoffer og for en lang række færdselslovsovertrædelser. Hans bil blev samtidig beslaglagt på stedet.