Tre anholdt efter narko ransagning

Politiet fandt onsdag formiddag mere end et kilo amfetamin samt 3.000 forksellige piller under en ransagning af en adresse i Høng. Tre er anholdt i sagen.

63-årig jæger faldt ned af skrænt

Politiet gennemførte onsdag formiddag en ransagning af en adresse i Høng. Her fandt man blandt andet mere end et kilo amfetamin.

Foto: Thomas Olsen

Onsdag klokken 10.50 mødte politiet op på en adresse i den centrale del af Høng med narkohunde. Betjentene havde en mistanke om, at der kunne være euforiserende stoffer på adressen, og mistanken blev snart bekræftet.

Ved ransagningen fandt betjentene 1.110 gram amfetamin, 2,5 gram kokain, 7 gram MDMA og 420 ml GHB. Herudover fandt mere end 3.000 piller af forskellige slags.

På adressen befandt sig under ransagningen en 21-årig kvinde og 28-årig mand fra Høng samt en 39-årig mand fra Holbæk. Den 39-årige var i forvejen eftersøgt af politiet, da han i december udeblev, da han skulle begynde afsoningen af en ni måneder lang fængselsstraf.

De tre blev alle arresteret og tilset af en læge. Den 21-årige kvinde og den 28-årige mand var så påvirkede, at de efterfølgende blev indlagt på et sygehus til afrusning.

Torsdag formiddag vil der ved Retten i Holbæk blive afholdt et grundlovsforhør, hvor det skal fastslås om der er grundlag til at varetægtsfængsl de tre.