Stort rykind på Postgaarden

Foto: Peter Andersen

Det væltede ind med gæster lørdag, og det summede af liv – og det må betegnes som et godt tegn for Postgaarden Kalundborg Event- og Musikhus, der bliver drevet af ægteparret Trine og Morten Nystrup.

– Den sidste klat maling er nok ikke helt tør endnu, lød det fra Morten Nystrup, som både var rigtig glad og lidt smårusten efter kun to timers nattesøvn inden åbent hus-arrangementet.

Postgaarden var allerede i brug fredag ved en to gange 25-års jubilæum for Novo-folk, og søndag var der booket en konfirmation.

– Vi havde en leverandør, der kom forbi, og han bookede også stedet til sin kommende fødselsdag, nævner Morten Nystrup imellem talrige håndtryk og krammere fra åbent hus-gæster.

Han driver også Kontoret et stenkast fra Postgaarden og regner med, at de to steder kan spille sammen, så gæster, der har været til et arrangement på Postgaarden, runder af på Kontoret.

Postgaardens teatersal har stået tom i 10 år, men fremtræder nu flot renoveret i støvet blå og guld, som matcher det nylakerede sildebensparketgulv nydeligt.

Renoveringen har også omfattet nye toiletter og barer på to etager, og der lød mange rosende ord fra gæsterne om stedet.

Der er allerede booket mange arrangementer til det nye event- og musikhus, som sigter bredt på koncerter, teater, standup, foredrag, vinsmagning, udstillinger og udlejning til selskaber.

Den 16. maj er der åbningsrock med Den Danske Mafia og Glam Gang og herefter følger en stribe events.