Stort chancespild bag Høng-nederlag

Fodbold: Høng i midten af serie 1 var tæt på at få skovlen under Herlufsholms nervøse tophold.

Stort chancespild bag Høng-nederlag

Høng havde chancer nok til at vinde kampen mod Herlufsholms tophold men løb i stedet ind i et smalt nederlag.

Foto: Per Christensen

En kold start og chancespild i nærheden af det utrolige var et par at de væsentligste grunde til at Høng i fodboldens serie 1 måtte trække sig tilbage med et smalt 3-2-nederlag på udebane til Herlufsholms tophold fredag aften.

På baggrund af begivenhederne på kunstgræs-banen i sæsonpremieren var Høngs cheftræner Thomas Carlsen meget ærgerlig over ikke at have fået point ud af opgøret mod Herlufsholm, der trods status som suverænt tophold virkede nervøse – og mere og mere frustrerede efterhånden som kampen skred frem.

– Det var meget ærgerligt, for vi havde store muligheder for at vinde kampen sikkert. Men vi brændte temmelig mange store chancer både før og efter pausen, lød trænerens kommentar efter fredagens sæsonstart.

Det var afgjort hjemmeholdet, der kom bedst fra start og med stor kynisme udnyttede de muligheder, der opstod inden Høng-mandskabet kom i omdrejninger.

Og midtvejs i første halvleg scorede Herlufsholm et par hurtige mål, og da det fem minutter før pausen også blev 3-0 syntes afgørelsen allerede at have indfundet sig.

– Men der burde have stået 3-3, for Emil Eriksen havde et par meget store chancer undervejs, og i anden halvleg lagde vi for alvor pres på hjemmeholdet, fortalte Thomas Carlsen.

I de sidste 20 minutter buldrede det ene Høng-angreb efter det andet afsted. Og 10 minutter før tid kom så den naturlige reducering, da Per Petersen fik scoret.

– Vi sad på det hele og havde vel nok otte-ni chancer, men Simon Eriksen, Emil Eriksen og Nikolai Andreasen brændte de største, sagde Høng-træneren, der overordnet set var godt nok tilfreds med sit holds spillemæssige niveau.

Kort før tid lykkedes det Jon Christensen at reducere til slutresultatet.

Høng ligger midt i tabellen og får i næste runde TFC Odsherred på besøg.