Stort bankospil i Sæby

Sponsor. Sæby Forsamlingshus’ Venner har været rundt hos en lang række sponsorer, der alle gavmildt har bidraget med gaver til et kæmpe bankospil i Sæby Forsamlingshus.

Stort bankospil i Sæby

Stort bankospil i Sæby

Mandag den 5. september klokken 18.30 kan banko-glade sætte kryds i kalenderen, for her åbner Sæby Forsamlingshus’ Venner dørene for et stort bankospil med masser af fine gaver.

– Vi har været rundt hos en lang rækker virksomheder, butikker og andre, og fået samlet en hel masse fine gaver ind til et kæmpe sponsor-bankospil. Vi er virkelig taknemmelige over de mange gaver, for vi skal have liv i huset og flere til at bruge det, siger formand for Sæby Forsamlingshus’ Venner, Bill Krogh.

Foreningen støtter Sæby Forsamlingshus og afvikler forskellige arrangementer, hvor overskuddet går til forsamlingshuset.

Der er stort bankospil i Sæby Forsamlingshus mandag den 5. september. Privatfoto

Man kan ved indgangen købe medlemskort, som gælder året ud. Der er mulighed for at medbringe sine egne plader.

– Vi er glade for den store opbakning fra sponsorerne, nogle ligger 35 kilometer fra Sæby, så der meget flot. Der bliver også fine sidegevinster, og der bliver trukket lod om gaver, ligesom der vil være livemusik, fortæller Lilian Holm Nielsen, der er med i Sæby Forsamlingshus’ Venner

Dørene åbnes klokken 17 og spillet begynder klokken 18.30.

Der er plads til 140 personer, så kom i god tid.

Planen er, at der fremadrettet skal spilles bankospil hver anden uge i Sæby Forsamlingshus og at man vil stable forskellige andre aktiviteter på benene, som for eksempel fællesspisning, høstfest, julefest og andet.

Der er stort bankospil i Sæby Forsamlingshus mandag den 5. september. Foto: Charlotte Koefoed