Snart kunstudstilling i Rynkevanghallen igen

Det er 17. gang, at Kalundborg Lyngs Beboerforening arrangerer ucensureret kunstudstilling, når dørene til Rynkevanghallen bliver slået op lørdag den 28. samt søndag den 29. januar mellem klokken 10 og 16.

Indtil videre har omkring 20 udstillere tilmeldt sig, og der tilmeldingsfrist den 22. januar hos formanden for beboerforeningen, Hermann Hansen, gerne på mailen hh@ka-net.dk. Det er gratis at udstille.

– Det eneste krav til udstillerne er, at de skal bo i Kalundborg Kommune eller have en anden tilknytning til kommunen, siger Hermann Hansen.

Udstillerne, som har tilmeldt sig indtil videre, byder på decoupage, keramik, strik, malerier, portrætter, smykker, quiltning, fotokunst og stenkunst.

Det er lige fra de helt unge på 14 år til pensionister, som viser deres kunstneriske og håndværksmæssige færdigheder frem.

Udstillerne er fra hele Kalundborg ­Kommune, blandt andet Gørlev, Røs­næs, Svebølle, Store Fuglede, Jerslev og Kalundborg by.

Der plejer at være omkring 100 udstillere, og der kommer omkring 600 besøgende hvert år.

– Det er en hyggelig udstilling, og selv om det er første gang, at man skal udstille, så skal man ikke føle sig fremmed, siger Hermann Hansen.

Klokken 10 lørdag er der fernisering og åbning af ud­stillingen, hvor Hermann Hansen sammen med årets taler, som endnu ikke er helt fastlagt, vil byde velkommen.

Bandet »Lørdag formiddag« vil også optræde lørdag, og der vil blive budt på hvidvin, kaffe og lidt lækkert til gæsterne.

Der er fri entré.