Preben Kristensen kommer til Svallerup

Preben Kristensen kommer til Svallerup

Den 19. april besøger entertainer og skuespiller Preben Kristensen Svallerup Forsamlingshus. Her vil han med udgangspunkt i sin nye bog, holde foredrag om sit liv.

Den 19. april kan man opleve den 70-årige skuespiller og entertainer Preben Kristensen, når han besøger Svallerup Forsamlingshus.

Preben Kristensen er nok mest kendt som en tredjedel af ensemblet Linie 3, denne aften er Anders Bircow og Thomas Eje dog byttet ud med forfatteren Danni Travn, som er medforfatter på Preben Kristensens nye bog “Husk at være glad”.

Aftenen er netop med udgangspunkt i denne bog, og Preben Kristensen og Danni Travn tager publikum med på en rejse gennem Preben Kristensens liv.

Sammen fortæller de levende og tænksomt om Preben Kristensens forunderlige livsrejse. Om det kærlige barndomshjems stærke værdier, som bar Preben Kristensen frem: flid, nysgerrighed og ikke mindst livsglæde. Om fem årtiers dansk underholdning, komplet med sværdslag i kulissen, egen kamp for anerkendelse og ofte morsomme møder med nogle af landets største ikoner.

Kort sagt bliver det et varmt foredrag fra et menneske, der minder os om at se livet i lyse nuancer.

Billetter til aftenen kan købes ved at kontakte Svallerup Forsamlingshus. Billetter sælges frem til den 13. april.

Inden foredraget er der mulighed for at deltage i fællesspisning, og der vil kunne købes drikkevarer og kaffe og kage i pausen.

Aftens arrangement sker i samarbejde med Svallerup Forsamlingshus og Liv i Forsamlingshusene.