Politi måtte dæmpe 24-årig

Politi anholdt den 15. årige 7. april - nu er varetægtsfængslingen forlænget. Foto: Lokalavisen

HAVNSØ: Ved middagstid mandag bad pårørende til en 24-årig mand fra lokalområdet om hjælp til at håndtere ham, idet han ved sin adfærd i familiens bolig skabte så meget utryghed, at man ønskede assistance fra politiet. Det oplyser Midt- og Vestsjællands Politi.

Politiet kørte til en adresse i Havnsø-området, hvor politiet med flere patruljer holdt øje med og forsøgte at få kontakt til den 24-årige, så han kunne tilbydes hjælp, såfremt han måtte have behov herfor.

Efter cirka en time lykkedes det politiet at få den 24-årige til at komme ud fra boligen, hvorefter han blev bragt til et sygehus til undersøgelse af en skade, som han havde pådraget sig inden kontakten til politiet udenfor.

Den 24-årige er ikke blevet sigtet for noget og forblev indlagt på sygehuset efter undersøgelserne. Politiet har med baggrund i den 24-åriges adfærd udfærdiget en rapport til de sociale myndigheder, som herefter kan vurdere, hvorvidt den 24-årige kan eller skal tilbydes hjælp til at klare sine personlige forhold, så der ikke opstår utryghed inden for familien.