Per skal til Herfølge

Uddeler i SuperBrugsen i Høng, Per Hansen, skal fra 1. marts være uddeler i Herfølge. Foto: Charlotte Koefoed

Per Hansen kom til SuperBrugsen i Høng i april 2019 som uddeler, og har gennem de knap fire år, han har været i Høng, skabt liv både i butikken, som i samarbejdet med Centerforeningen. Han var også med, da SuperBrugsen i Høng kunne fejre 100 års jubilæum i 2020. Men nu er det slut. Fra 1. marts er han uddeler i SuperBrugsen i Herfølge.

– Det er jo med noget vemod, jeg måtte informere personalet om, at jeg har fået nyt arbejde, for jeg har været meget glad for at være i Høng, siger Per Hansen.

Gennem de seneste par måneder har han været en del i Herfølge for at hjælpe med nogle udfordringer i butikken der, og i den proces kom uddelerstillingen i spil.

– Det var ikke helt meningen, men SuperBrugsen i Herfølge er næsten tre gange så stor som den i Høng, og der ligger også nogle rigtig spændende ledelsesmæssige ting, som jeg har lyst til at prøve kræfter med, forklarer Per Hansen.

Han takker såvel personalet, bestyrelsen, som alle kunderne for nogle gode år og et godt samarbejde.

Nu er skiftet officielt og der indledes en proces med at finde en ny uddeler til SuperBrugsen i Høng.

Per Hansen stammer fra Svebølle-egnen, hvor hans far var brugsuddeler og har blandt andet arbejde 16 år i Nordsjælland og to et halvt år i Korsør, før han kom til Høng.

Uddeler i SuperBrugsen i Høng, Per Hansen, skal fra 1. marts være uddeler i Herfølge. Foto: Charlotte Koefoed