Påvirket mand truede politiet

KALUNDBORG: Klokken 01.17 natten til i dag, tirsdag, fik Midt- og Vestsjællands politi en henvendelse fra en lokal kvinde, som lige p.t. ikke havde det bedste forhold til en 32-årig mandlig bekendt fra Kalundborg.

Efter en kontrovers mellem de to parter tidligere på aftenen var kvinden gået på værtshus, hvor den 32-årige nu også var kommet til, så kvinden følte sig utryg ved hans tilstedeværelse.

Politiet kørte til værtshuset og fik den spirituspåvirkede 32-årige mand med udenfor, hvorefter han blev bedt om at finde sig et andet sted at opholde sig. Det blev han så irriteret over, at han truede med at skyde politiet, ligesom han brugte det danske sprogs mindre pæne gloser – om politiet.

– Disse udtalelser udløste en anholdelse af den 32-årige, da han ikke ville fjerne sig helt fra området og i øvrigt forsøgte at gribe ud efter en politibetjents pistol, fortæller kommunikationsmedarbejder Martin Bjerregaard

Den 32-årige blev transporteret til politistationen i Roskilde, hvor han efter et lægetilsyn blev anbragt i detentionen til afrusning. Tirsdag morgen blev han afhørt i anledning af de to sigtelser for trusler og fornærmelser mod politiet, inden han tirsdag formiddag blev løsladt. Han kan senere forvente at høre nærmere fra politiet, når sagerne mod ham skal afgøres.