Påskeåbent og forårsnyheder

Nyheder i butikken

Påskeåbent og forårsnyheder

Et af de nye mærker i Din Tøjmand, er Pure, som udmærker sig ved skjorter, der kan strækkes i alle retninger, og hvis materiale har mange fine egenskaber. Foto: Charlotte Koefoed

Foto: Charlotte Koefoed

Onsdag den 5. april holder en lang række butikker i Kalundborg længe åbent helt til klokken 20. Det er en tradition, man har haft i flere år, men for Din Tøjmand på Kordilgade 26, er det kun anden gang, man er med.

Det var nemlig 1. april et år siden, Andreas Verdoes og Philip Jensen åbnede Din Tøjmand, så de nåede lige at få påsken med sidste år.

Men det er to erfarne herre, der står bag butikken, de har begge en fortid i Tøjeksperten, så kendskabet til herremoden fejler ikke noget.

– Din Tøjmand er en kæde, hvor vi selvfølgelig har vores egne mærker, men hver enkel butik kan sætte sit præg på udvalget og det har vi også her. Det giver frihed til at vælge det, vi tror passer til Kalundborg, siger Andreas Verdoes.

Det første år er gået godt, selv om de to tøjmænd godt kan mærke, at der er krise.

– Vi havde lige overstået coronaen med alt det, der fulgte med. Så kom krigen i Ukraine og den efterfølgende energikrise, så vi kan da godt mærke, at folk holder lidt igen. Men vi er blevet taget utrolig godt imod, siger Andreas Verdoes.

Kundeklub

Din Tøjmand har som kæde en kundeklub og i den forbindelse får man en øl, når man melder sig ind. I forbindelse med et-års fødselsdagen, fik Andreas Verdoes og Philip Jensen, som en sjov gimmick, lavet en øl med deres foto på.

Melder man sig ind i kundeklubben, får man en øl. I forbindelse med et-års fødselsdagen fik man også lavet en øl med billede af de to indehavere, Andreas Verdoes og Philip Jensen.

– Fordelen ved vores kundeklub er, at man ikke behøver en app eller et kundekort. Vi opretter folk her i vores system og så kører det på telefonnummeret. Man optjener 5% på hvert køb og man kan bruge det opsparede beløb, når man har lyst, forklarer Andreas Verdoes.

Foråret har gjort sit indtog rent tøjmæssigt, selv om det er hundekoldt udenfor og det både har sneet og haglet. Men forårsnyhederne er klar og der er flere nyheder iblandt.

For eksempel Pure, et helt nyt mærke, som har nogle specielle egenskaber.

– Den her skjorte kan strækkes i alle retninger, hvilket giver en fantastisk pasform. Og så er materialet åndbart, det er antibakterielt, meget let, det tørre hurtigt og så er der også uv-faktor 50 i, fortæller Andreas Verdoes.

En anden nyhed er det, man kalder en overshirt. Det er en mellemting mellem en lidt kraftig skjorte og en blaser.

Overshirts er smarte og meget anvendelige. Modellerne her kommer fra Mos Mosh, som er et dansk mærke.

– Dem har vi et stort udvalg af. Faktisk otte forskellige mærker, og de er vældig populære. Vi har blandt andet nogle fra Mos Mosh Gallery, som også er et af vores nye mærker. Oprindeligt er det et et damemærke, men de er begyndt at lave tøj til mænd også, siger Andreas Verdoes.

Overshirts fås i flere farver, og en af de farver, der dominerer foråret i år, er grøn.