På vej mod udsolgt: Festivalens billetsalg i en stærk slutspurt

Nu er der solgt over 3500 billetter til Kalundborg Rock’er, og det vurderes, at de sidste 500 billetter op til loftet på 4000 vil blive solgt i løbet af de kommende dage.

Kalundborg Rock’ers festivalplads er næsten færdig-indrettet til maksimum 4000 gæster. Privatfoto

Kalundborg Rock’ers festivalplads er næsten færdig-indrettet til maksimum 4000 gæster. Privatfoto

Følelses-barometeret er skiftet fra pessimisme til optimisme i styregruppen for Kalundborg Rock’er i takt med, at billetsalget er kommet op i omdrejninger, og vejrudsigten for lørdag den 13. august nu lyder på “Zididada” – bandets eget ord for “evig sol”.

Billetsalget begyndte ellers trægt.

Men nu er det oppe på over 3500 solgte billetter, hvilket er 500 billetter over den såkaldte nulpunkts-omsætning – det punkt, hvor pengene til de faste udgifter er hentet hjem.

– Det er gået rigtigt stærkt her de sidste syv dage. Vores VIP-område til erhvervskunder er udsolgt nu, og der sælges mange billetter på nettet, så der er nu kun 500 billetter tilbage til salg, oplyser talsmand Johnny Elmelund.

– Det skyldes, at vi har tilpasset festivalpladsen til de 4000 gæster, som vi satte som vores forsigtige mål for i år. Så vi kan meget vel stå i en situation på lørdag, at vi ikke har billetter at sælge ud af ved indgangen, og er nødt til at melde alt udsolgt, siger Johnny Elmelund.

Kan ikke udvide pladsen

– Festivalpladsen er sat op nu og færdig-indrettet til de maksimum 4000 gæster, og det kan vi ikke lige lave om på nu. Vi kan ikke udvide på nuværende tidspunkt. Men vi er også super tilfredse med det, vi har nået; som vi har kæmpet hårdt for de sidste måneder. Det er skønt at se, at der alligevel er stor opbakning til festivalen, og det vi går og knokler med.

– Desværre kommer vi nok at skuffe nogle gæster på lørdag, fordi der bliver udsolgt, men forhåbentlig kan det så være med til at få folk til at købe billetter i tide til næste år, siger Johnny Elmelund.

Billetsalgets gode slutspurt og den solrige vejrudsigt glæder talsmanden.

– Vi har ro i maven nu. I stedet for at frygte økonomien og tænke i at spare, kan vi nu tænke på det, vi gerne vil, nemlig at gøre det festligt ude på pladsen på Gisseløre, siger Johnny Elmelund.

Bandet Hugorm – med Simon Kvamm, Morten Gorm og Árni Bergmann Jóhannson – kan opleves på Kalundborg Rock’er. PR-foto

Erhvervsliv bakker op

Kalundborgs erhvervsliv har også bakket massivt op om festivalen i den seneste tid.

– Vi er nu oppe på 80 sponsorer, og flere kommer til. Det er fantastisk at mærke den store opbakning, siger Johnny Elmelund.

Sponsorerne køber billetter til deres medarbejdere, kommer med fysiske bidrag til festivalen og støtter med pengebeløb.

På lørdagens festival kan gæsterne blandt andet høre Rasmus Seebach, Hugorm, Jimilian, Rasmus Bjerg, Hugorm og DJ Faustix.

Festivalpladsen er næsten færdig-indrettet. Privatfoto