Osteopater i nye lokaler

Flytning: Efter en årrække på Kordilgade 30 er Kalundborg Osteopati flyttet i nye lokaler på Kordilgade 50.

Osteopater i nye lokaler

Sussi Skødebjerg Vedel, tv, indehaver af Kalundborg Osteopati, og Sandra Dyreholt er flyttet i nye lokaler. Der er åbent hus lørdag den 11. februar.

Foto: Charlotte Koefoed

Sussi Skødebjerg Vedel er oprindeligt uddannet fysioterapeut og har siden videreuddannet sig til osteopat. Sammen med en makker åbnede hun i 2015 Min Osteopat på Kordilgade 30, nabo til Berits Blomster.

Nu er hun gået solo, ændret klinikkens navn til Kalundborg Osteopati og fået nye lokaler, hvor hun har følgeskab af Sandra Dyreholt, der ligeledes er fysioterapeut og osteopat, og Kenneth Lasse Hansen, der er fysioterapeut og også snart uddannet osteopat.

Sussi Skødebjerg Vedel og Sandra Dyreholt, siddende, har fået meget bedre plads i de nye lokaler på Kordilgade 50. Kalundborg Osteopati tæller også Kenneth Lasse Hansen, der om nogle måneder også er uddannet osteopat. Foto: Charlotte Koefoed

– Vi havde for lidt plads, hvor vi havde klinik før, så vi er superglade for at have fundet de nye lokaler her på Kordilgade 50. Her har vi plads til tre behandlerrum, venteområde og en frokoststue, forklarer Sussi Sussi Skødebjerg Vedel.

Åbent hus

Lørdag den 11. februar mellem klokken 11 og 13 holdes der åbent hus, hvor alle, der har lyst, er velkomne til at kigge forbi, se de nye lokaler og høre mere om, hvad osteopati er for noget.

– Det er en manuel behandling af kroppen, hvor vi optimere kroppens funktioner og arbejder holistisk, det vil sige, vi kigger på det hele menneske og på kroppen, hvor de forskellige strukturer påvirker hinanden og er afhængige af hinandens funktion, forklarer Sandra Dyreholt.

Sandra Dyreholt, stående, og Sussi Skødebjerg Vedel er begge uddannet både fysioterapeuter og osteopater. Foto: Charlotte Koefoed

Behandlingen henvender sig til babyer, børn og voksne med forskellige problemstillinger som kolik, efterfødselsproblemer, sportsskader, hovedpine, hold i nakken, maveproblemer, piskesmæld, hjernerystelse, kæbeproblemer med mere.

Sussi Skødebjerg Vedel, tv, indehaver af Kalundborg Osteopati, og Sandra Dyreholt er flyttet i nye lokaler. Der er åbent hus lørdag den 11. februar. Foto: Charlotte Koefoed