Sylvester Agbedoglo er sit studie, som er i den ene ende gården, hvor han bor sammen med sin kone Birgitte Helena Winther.
På væggene hænger der afrikanske masker, og på gulvet står der trommer over alt. 300 trommer har han, og værelset ved siden er proppet til randen med trommer.
For masterdrummer Sylvester Agbedoglo er det ideelt at bo på landet, hvor musikken ikke generer naboer, og hvor der er god plads til de otte andre musikere i bandet Sylvester & Roots.
48-årige Sylvester Agbedoglo, som oprindeligt kommer fra det vestafrikanske land Togo, kom til Danmark første gang i 1990.
Han kendte intet til Danmark, men alligvel følte han sig hjemme med det samme. Politisk har han altid været socialdemokrat.
– Jeg har fået meget af Danmark, og jeg har kræfter til at give noget tilbage, siger han.
Han har tre voksne døtre, som er flyttet hjemmefra. To af dem er pædagoger og en er socialrådgiver.
– De arbejder med mennesker ligesom jeg gør, siger Sylvester Agbedoglo.
Han har i mange år været pædagogmedhjælper i fritidsordningen Thors Hammer i Høng, og derudover arbejder han med musik. Han producerer sin egen musik, og han sin egen djembeskole, hvor han underviser vuggestuer, børnehaver og på skoler i afrikanske rytmer.
Sylvester Agbedgoglo fik 202 personlige stemmer, og det var især i de 14 sidste dage han kæmpede for at blive valgt ved at stå på gader og stræder og dele roser ud.
Valgaftenen var helt speciel.
– Jeg havde det på samme måde som dengang, jeg var nomineret til Danish World Music Award. Jeg var så spændt, siger han.
Dengang vandt han, og nu er han socialdemokratisk medlem af Kalundborg Kommunalbestyrelse.
Han har fået plads i kultur- og fritidsudvalget, hvilket også var et af hans ønsker.
– Jeg vil gerne være med til at give kulturlivet mere power. Jeg vil arbejde for at lave større kulturarrangementer, som kan være med til at få fokus på Kalundborg Kommune, siger han.
Børneområdet har også Sylvester Agbedoglos interesse, og en af de ting, som for alvor gav ham lyst til at involvere sig i politik, var nedlæggelsen af SFO'en Thors Hammer.
– Nu går børnene fra Høng Skole tre forskellige steder i stedet for at være i det samme hus, siger han.