Louis Nielsen bygger om

Butik: En totalrenovering og ombygning af Louis Nielsen begynder fredag den 10. februar. Brillebutikken rykker i midlertidige lokaler.

Louis Nielsen på Kordilgade i Kalundborg bygger om

Den grønne farve aflives og i stedet for bliver designet lyst og let og mere nordisk. Det gælder for hele Louis Nielsen-kæden.

Foto: Charlotte Koefoed

Alt får en omgang. Gulve, vægge og lofter i butikken skal totalrenoveres og der kommer helt nyt design ind, et design, som alle Louis Nielsens butikker skal gennemgå.

– Farverne bliver lyse og lette. Det er et helt nyt koncept, som alle Louis Nielsens butikker skal igennem, nogle er allerede lavet om, og nu er det så vores tur, fortæller Michael Hansen, der er chefoptiker i Louis Nielsen på Kordilgade i Kalundborg.

Den grønne farve aflives og i stedet for bliver designet lyst og let og mere nordisk. Det gælder for hele Louis Nielsen-kæden. Foto: Charlotte Koefoed

Det kommer til at tage et par uger at renovere lokalerne, og det gælder såvel butikken, som baglokalerne med personalerum og køkken. Også it-systemet bliver opgraderet.

Midlertidig butik i samme ejendom

Det bliver nødvendigt at lukke butikken, som ligger på Kordilgade 30, men kun i to dag, nemlig fredag den 9. og lørdag den 10. februar.

– Vi flytter nemlig butikken, godt nok i mindre skala, ned til Kordilgade 30 g, hvor der tidligere har været en osteopat. Det vil sige, at vi kan blive ved med at betjene vores kunder, selv om butikken er ved at bliver totalrenoveret, siger Michael Hansen.

Han har kigget efter både større og mere egnet lokaler, men det har ikke været muligt. Man er nemlig afhængig af, at adgangsforholdene skal være handicapvenlige og det betyder uden trapper.

– Det lod sig ikke lige gøre, så nu får vi renoveret det hele og når det nye inventar er på plads, har vi skaffet os lidt ekstra plads, så vi glæder og meget til renoveringen er i hus. Første åbningsdag bliver torsdag den 2. marts, slutter Michael Hansen

Michael Hansen glæder sig til, at Louis Nielsen-butikken kan åbne igen torsdag den 2. marts med helt nyt design. Foto: Charlotte Koefoed