Løve-Høng tabte knebent igen

HÅNDBOLD: Løve-Høngs håndboldmænd jagter stadig sæsonens første point, efter de torsdag aften tabte med et enkelt mål til Himmelev.

Løve-Høng tog første sejr

Løve-Høngs bundhold i håndboldens kvalifikationsrække tabte torsdag aften til Himmelev.

Foto: Per Christensen

HVI Himmelev-Løve-Høng 24-23 (10-12)

Løve-Høng-mandskabet er efterhånden ved at være godt trætte af at tabe, og de har indtil videre haft en yderst svær sæson, hvor holdet stadig har sæsonens første point til gode.

Torsdag aften var holdet ellers rigtig tæt på at kunne slette nullet, men den manglende rutine kostede i kampens døende sekunder, hvor Himmelev stjal sejren og de to point.

Løve-Høng startede ellers kampen rigtig fint, og de var foran gennem hele første halvleg. Derfor kunne de gå til pause foran med to mål efter godt spil.

I anden halvleg fortsatte Løve-Høng egentlig det fine spil, og de holdt deres føring helt frem til 10 minutter før tid. I løbet af de sidste 10 minutter kom Himmelev foran, men kampen var stadig helt tæt og bølgede frem og tilbage.

Tæt på kampens afslutning var stillingen 23-22 til Himmelev, men Løve-Høng trak en to-minutters udvisning, og derfor måtte Himmelev spille kampen færdig i undertal.

Løve-Høng fik scoret på det følgende angreb, og forsvaret fik også forhindret en Himmelev-scoring i det næste angreb.

Dermed havde de altså bolden på hånden med 40 sekunder igen og i overtal med muligheden for at vinde kampen. De fik kørt bolden godt rundt, men med otte sekunder igen manglede rutinen, og det betød, at Himmelev kunne stjæle bolden, og score sejrsmålet til kampens slutresultat 24-23.

Løve-Høngs topscorer blev Markus Lundgren, der lavede otte mål.

– Vi er efterhånden ved at være godt trætte af at tabe. Vi var foran næsten hele kampen, og både deres trænere og spillere sagde også, at vi fortjente mere. Vi havde ellers alle muligheder for at vinde kampen til sidst, hvor vi var i overtal, men vi lavede desværre en dum fejl. Men vi er godt på vej fremad, sagde Løve-Høngs træner Simon Arevad.

Han roste derudover også dommerne, som han mente gjorde det rigtig godt.

I næste uge har Løve-Høng et lokalopgør i vente, når de gæster Holbæk.

frederick