Læge sælger praksis og holder »rejsegilde«

Læge sælger praksis og holder »rejsegilde«
Foto: Per Christensen
02KAL PC  Læge stopper.
  Nu er det Laust Hedegaard, 67 ar, der stopper og gar pa pension, og han har ikke fundet en afløser. De praktiserende læger i Kalundborg er stærkt udfordret.
   Foto: Per Christensen
02KAL PC Læge stopper. Nu er det Laust Hedegaard, 67 ar, der stopper og gar pa pension, og han har ikke fundet en afløser. De praktiserende læger i Kalundborg er stærkt udfordret. Foto: Per Christensen Per Christensen

Kalundborg: Siden 1999 har Laust T. Hedegaard drevet sin lægepraksis fra lokalerne på Gammel Hovvej i Kalundborg. Men fredag den 30. juli bliver sidste dag, hvor han lægger navn til praksis.

Herefter overtages den nemlig af Nordic Medicares Almen Lægeklinik Kalundborg, der hører til på Bredgade.

Alle medarbejdere flytter med over i de nye rammer, ligesom Laust T. Hedegaard ikke helt selv er klar til at slippe taget i lægegerningen endnu.

– Jeg kommer til at være der på deltid, to dage om ugen, siger han.

Laust T. Hedegaard kom som læge til Kalundborg i 1982, men åbnede sidenhen sin egen praksis.

I anledning af rejsen væk fra lokalerne, holder han »rejsegilde« fredag kl. 13-16.

»Kolleger, samarbejdspartnere, venner, bekendte og familie og andre som måtte have lyst til at sige farvel og tak for denne gang« er inviterede, og i telefonen fortæller Laust T. Hedegaard til Nordvestnyt, at der vil være øl, vand, pølsevogn og selvfølgelig Cocio til at følge med pølserne.

Egentlig ville Laust T. Hedegaard være gået på pension allerede i februar sidste år, men han udskød dengang beslutningen, fordi han fandt en anden læge at dele klinikken med.

ask