Kalundborg Rock’er afslører seks musiknavne

De allerede offentloggjorte 14 musiknavne til årets Kalundborg Rock’er får nu følgeskab af flere navne – blandt andre Fyr & Flamme, SKINZ og Svenstrup & Vendelboe.

Festival afslører seks musiknavne

Popstjernen SKINZ kommer til Kalundborg Rock’er. PR-foto

Kalundborg Rock’er kører i år med to musikscener – den store scene får følgeskab af en mindre telt-scene – og konceptet for musikprogrammet ændres, så store pop- og rocknavne får følgeskab af kopibands og mindre kendte navne.

Festivalen offentliggør nu yderligere seks navne til programmet. Der er allerede afsløret 14 musiknavne.

– Med de seks tilføjelser til programmet har vi på nuværende tidspunkt lavet ét af de største programmer i Kalundborg Rock’ers historie. Vi glæder os til at præsentere dem alle på vores to scener – den store scene og en mindre telt-scene, siger talsmand og styregruppemedlem Johnny Elmelund.

De seks navne, der nu afsløres, er duoen Fyr & Flamme der vandt Dansk Melodi Grand Prix 2021, popstjernen SKINZ, house-duoen Svenstrup & Vendelboe, John Mogensen-coverbandet Karl Hermans Trio, festorkestret SO90s og skuespiller og sanger Micky Skeel.

Grand Prix-vinderne Fyr & Flamme skal optræde på Kalundborg Rock’er. Foto: Philip Temple

Et bredt program

I forvejen har festivalen offentliggjort følgende navne: L.O.C, Jimilian, Christopher, Jonah Blacksmith, Faustix, GOBS, Shubberne, JUNG, Fraülein, The Powls, Sly & The Mann, Almost AC/DC, TOKO og Fauli.

– I år kører vi med to dage med fuldt musikprogram. Men vi kan ikke bare vælge første- og anden-klasse bands til hele programmet, så der kommer lidt af hvert – men selvfølgelig kommer der også kendte navne, siger Johnny Elmelund.

Festorkestret SO90s skal spille 90’er-hits på festivalen. PR-foto

Et miks af musik til det unge publikum og et blandet pop- og rock-program til de voksne, siger talsmanden.

Kalundborg Rock’er 2023 finder sted 11.-12. august.

Forsigtig planlægning

Johnny Elmelund udtalte i forbindelse med åbningen af billetsalget, at det fortsat er op ad bakke at sælge festival-billetter i Kalundborg, og at man derfor kører med en mere forsigtig planlægning.

Styregruppen planlægger og budgetterer Kalundborg Rock’er 2023 med 5000-6000 publikummer. Dog kan der hurtigt skaleres op, hvis det pludselig viser sig, at det går over forventning med billetsalget.

Styregruppen for Kalundborg Rock’er består nu af Johnny Elmelund og Steen Jensen, der står for planlægningen af festivalen, Anders Kjærulff der har overtaget arbejdet med festivalens sikkerheds-område, og Jørn Bo Jensen der tager sig af det økonomiske.