Kallenbach ny leder på Herredsåsen

UNDERVISNING: Kristian Kallenbach, der er læreruddannet og har et solidt ledelsesgrundlag, indtager skolelederkontoret 1. marts. Han trækker sig fra sit nuværende sæde i Børn- og Familieudvalget ved Kalundborg Kommune.

Kallenbach ny leder på Herredsåsen

KALUNDBORG: Kristian Kallenbach er udpeget som ny skoleleder på Skolen på Herredsåsen.

Det meddeler Kalundborg Kommune i en pressemeddelelse fredag formiddag.

Den nye skoleleder ved Skolen på Herredsåsen er læreruddannet og har et solidt ledelsesgrundlag. Derudover er Kristian Kallenbach også et kendt ansigt i Kalundborg Kommune. Kristian indtager skolelederkontoret fra 1. marts i år.

– Som ny skoleleder på Skolen på Herredsåsen ser jeg frem til at fortsætte de seneste års positive udvikling. Både på Herredsåsen og på tværs af folkeskolerne. Min rolle bliver blandt andet, at støtte op om den nuværende indsats ved ledere og fagprofessionelle med projektbaseret læring og i fællesskab skabe den bedst mulige hverdag for eleverne. Alt i alt skal vi fortsætte arbejdet med at gøre Skolen på Herredsåsen til et attraktivt sted, så vi fortsat kan rekruttere og fastholde elever, pædagogisk personale og lærere, siger Kristian Kallenbach.

Den ny skoleleder kommer fra en stilling som tidligere skolechef og nuværende administrationschef på Søbæk Skole samt Opholds- og Bostederne Søbæk. Kristian har igennem flere år været tæt på en række af de problemstillinger unge udfordres af i dag.

Kristian Kallenbach er ansat som ny skoleder på Skolen på Herredsåsen. Han tiltræder 1. marts. Privatfoto

– Øget trivsel blandt børn og unge er en af de største opgaver i vores samfund i dag. Derfor bliver trivsel og faglige resultater nogle af de vigtigste opgaver for mig at arbejde med. Det er vigtigt for mig at være en del af den pædagogiske hverdag og praksis, fortæller Kristian Kallenbach, der ser frem til at komme i arbejdstøjet på sin ny arbejdsplads.

Også direktør for Børn- og Ungeområdet i Kalundborg Kommune, Michael Gravesen, ser frem til samarbejdet:

– Kristian er en rutineret leder, der samtidigt har begge ben solidt plantet i lærerfagligheden. Han kender både den nære faglighed og den strategiske opgave for både Skolen på Herredsåsen og folkeskolerne helt generelt, siger Michael.

For at sikre helt rene linjer, så trækker Kristian Kallenbach, der er medlem af kommunalbestyrelsen, sig fra sit nuværende sæde i Børn- og Familieudvalget ved Kalundborg Kommune i forlængelse af hans tiltrædelse som skoleleder.

Til dagligt bor Kristian Kallenbach i Havnsø. Han er far til to drenge på hhv. 13 og 18 år – og deler deres interesse og passion for fodbold.

BR