Kæmpe Pink Floyd-show er tilbage på Amfi-scenen

Kulturforeningen Amfi Vestsjælland er klar til at afsløre musiknavnene til sommer-sæsonens fire betalingskoncerter.

Kæmpe Pink Floyd-show er tilbage på Amfi-scenen

Pink Floyd hyldest-bandet Any Colour You Like leverede et brag af en koncert i Amfi Vestsjælland sidste sommer og er tilbage i år. PR-foto: Santosh Kuppens

Foto: Santosh Kuppens

Pink Floyd hyldest-bandet Any Colour You Like leverede et brag af en retrospektiv koncert i Amfi Vestsjælland sidste sommer med over 700 publikummer, og i år vender bandet tilbage til amfi-scenen i Bregninge med endnu et stort anlagt Pink Floyd-show.

Kulturforeningen Amfi Vestsjælland er klar til at afsløre musiknavnene til sommer-sæsonens fire betalingskoncerter. Udover Any Colour You Like er det John Mogensen cover-bandet Karl Herman’s Trio, Thyborøn-orkestret Tørfisk, der kalder sig Danmarks ældste boyband, og det Randers-baserede soul-bluesband Mojo Hands, der er blevet præsenteret for Kalundborg-publikummet ved koncerter i Juvi.

Mogens-klassikere

Karl Herman’s Trio, der kalder sig Danmarks største trio, og rent faktisk er en kvartet, åbner sæsonen søndag den 21. maj. Publikum kan forvente John Mogensen-klassikere på stribe, blandt andet hittet “Karl Herman Og Jeg”, som trioen er opkaldt efter – en sang Mogensen skrev i sit sommerhus på Sejerø.

Karl Herman’s Trio kalder sig Danmarks største trio – orkestret er rent faktisk en kvartet. PR-foto

Lørdag den 3. juni er der irsk inspireret folkemusik og nordjyske røverhistorier, når muntre Tørfisk går på scenen i Amfi Vestsjælland – klar til at levere et helt Vesterhav af gode, gamle sange, plus nogle enkelte nye.

Thyborøn-orkestret Tørfisk, der kalder sig Danmarks ældste boyband, kommer til Amfi Vestsjælland. PR-foto: Ole Mortensen

Det danske soul- og rhythm & blues band Mojo Hands har i mere end to årtier begejstret publikum med intens og velspillet soul, blues, rock’n’roll og amerikansk roots-musik, og lørdag den 5. august kan orkestret opleves på scenen i Amfi Vestsjælland.

Lyd- og lyseffekter

Sæsonen afsluttes med et koncert-brag lørdag d. 26. august med de inkarnerede Pink Floyd-dyrkere Any Colour You Like, der igen spiller supergruppens kendte numre, med et overflødigheds-horn af lyd- og lyseffekter, malerisk indrammet af grusgravs-områdets natur.

Udover de fire betalings-koncerter er der – traditionen tro – gratis koncert med Lotte Riisholt sankthansaften og veterantræf for køretøjer på torsdage i lige uger fra 4. maj til 24. august.