Interesse for ledigt ø-lægejob

Foto: Peter Andersen

Man skal ganske vist ikke sælge skindet, før bjørnen er skudt.

Men sejerøboerne kan glæde sig over, at Region Sjælland har fået henvendelser om den ledige stilling som praktiserende læge på øen, inden fristen for ansøgninger udløb sidst i juni. Og regionen er i dialog med en interesseret og kvalificeret kandidat, oplyser funktionschef Tina Haar fra Primær Sundhed i regionen.

Det er anden gang, lægestillingen på Sejerø er slået op, efter at Susanne La Cour i begyndelsen af året meddelte, at hun ville stoppe efter kun godt et års ansættelse. Første gang kom der også henvendelser men ingen, der førte til egentlige forhandlinger.

– Denne gang er vi i dialog med en interesseret, og vi er fortrøstningsfulde, siger Tina Haar.

Der kan dog ikke ventes en afklaring før efter sommerferien. Regionen og ansøgeren skal forhandle sig frem til de nærmere ansættelsesvilkår.

Region Sjælland har lagt sig i selen for at tiltrække interesserede til jobbet. I stillingsopslaget lokkes med alt det, Sejerø kan byde på:Natur og kultur, skole og foreningsliv og en velfungerende Dagli'brugs. Regionen tilbyder også at være behjælpelig med at finde arbejde til lægens ægtefælle i samarbejde med Kalundborg Kommune.