Gymnastik fyldte Firhøjhallen

Lørdag stod i gymnastikkens tegn i Føllenslev, Snertinge og omegn.

Der blev sprunget, hoppet, danset og svajet til den helt store guldmedalje.

Foto: Foto Jens Wollesen

– Når fanerne er løftet, så står vi alle sammen op, og så klapper I alt, hvad I kan, lød det formanende mod publikum lige før indmarchen i Firhøjhallen, for lørdag var det tid til den årlige gymnastiskopvisning for store og små i FSI-Gymnastik.

Og ligesom vi nogle gange har brug for et par hjælpende ord til, hvornår vi rejser os i kirken, er det heller ikke alle, der lige har gymnastikopvisningens ritualer på rygraden.

Så kom de ind med dannebrog forrest, hold efter hold – lige fra de mindste småpiger med struttende tylskørter til de ældre og mere erfarne.

Gymnastik kan meget mere end sikre os sjov og motion i alle aldre, den årlige opvisning er også en begivenhed, der samler alle generationer.

Det så man tydeligt i Firhøjhallen blandt det begejstrede publikum, og ikke mindst uden for hvor det næsten ikke var til at klemme en bil mere ind på parkeringspladserne.

Gad vide, om der overhovedet var nogen hjemme i omegnens huse lørdag eftermiddag – eller nogen kunder i brugsen i Snertinge eller Eskebjerg i de timer, gymnastikopvisningen varede.