Gratis efterfødselsyoga i Mødrehjælpen

Gratis efterfødselsyoga i Mødrehjælpen

Kirsten Wej Modvig vil den 14. og 21. april undervise i efterfødselsyoga. Foto: Kasper Skovse

Foto: Kasper H. Skovse

Mødrehjælpen i Kalundborg vil nu tilbyde gratis efterfødselsyoga til mødre, som har født mellem midt april 2022 og midt februar 2023.

Det foregår på 1. sal hos Mødrehjælpens butik i Kordilgade i Kalundborg den 14. og 21. april 2023 om formiddagen.

Efterfødselsyoga er dit åndehul med fokus på dig, hvor du kan lade op i krop og sind på yogamåtten i fællesskab med andre mødre. Du kan naturligvis have din baby med. Det er for dig, der som nybagt mor efter dit otte ugers læge-check eller senere. Spørg din læge, hvis du er i tvivl, om du kan lave efterfødselsyoga.

Kirsten Wej Modvig fra “Yoga for din indre ro” er yogalærer og blandt uddannet i efterfødselsyoga. Hun guider dig igennem programmet, hvor du til dit åndedræt nænsomt vil træne dine muskler og led. Du vil styrke din bækkenbund, mave, ryg og balder. Gennem dejlige yogastræk og bevægelser vil du løsne op for spændinger i nakke, skuldre, lænd og ryg. Du vil lære at restituere og opbygge energi og lidt efter lidt genopdage, hvad din krop kan og genfinde din kropsholdning. Vi afslutter med en kort afspænding. Medbring to-tre tæpper og vandflaske.

Kirsten Wej Modvig sørger for måtter og andet udstyr til yoga, og efter en times yoga byder Mødrehjælpen i Kalundborg på lidt at drikke.

Tilmelding nødvendig per mail til Mødrehjælpen i Kalundborg.

Kirsten Wej Modvig vil den 14. og 21. april undervise i efterfødselsyoga. Foto: Kasper Skovse Foto: Kasper H. Skovse