Glad klezmer for børnefamilierne

SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC

Klezmermusik giver lyst til at synge, klappe og danse – og det er lige, hvad der er på programmet, når børnefamilierne går til koncert på søndag den 21. januar for at høre Klezmerduo spille på Musisk Skole i Kalundborg.

Gennem århundreder har det været en af musikernes fornemmeste opgaver at spille festen frem, når noget skal fejres. Med tuba, saxofon, trommer, harmonika, jødeharpe og sang tager vi til Østeuropa for at finde festen. Her blander klezmer- og romamusik sig med lystige lokale melodier, som lokker folk ud på gaden og hen på festpladsen.

Klezmerduo var blandt de første, der præsenterede den sprudlende klezmermusik i Danmark. Ann-Mai-Britt Fjord og Henrik Bredholt spiller over 100 koncerter om året. De har optrådt overalt i Europa, i Israel, USA, Argentina og Cuba, og de har vundet førsteprisen på World Music Festival. De er lige vendt hjem fra Edinburgh Festival.

Koncerten på søndag begynder kl. 14. Billetter kan købes ved indgangen eller på kalundborgbib.dk. De koster 25 kr. for børn og 50 kr. for voksne. Det er Den Kulturelle Rygsæk og Kultur- og Fritidsudvalget, som er arrangør.