Fuldt hus til Magic Mike premiere

Kombinationen af bobler, lingeri og sidste afsnit i triologien om stripperen Magic Mike fyldte Kino Den Blå Engel fredag aften.

Fuldt hus til Magic Mike premiere
Der var fuldt hus i Kino Den Blå Engel fredag aften, da der var premiere på filmen “Magic Mike’s Last Dance”.

275 tilskuere fandt fredag aften vej til Kino Den Blå Engel i Kalundborg for at opleve sidste afsnit i trilogien om stripperen Magic Mike med titlen “Magic Mike’s Last Dance”, så stort set samtlige sæder i biografens store sal var besat til aftenen.

I Kino Den Blå Engel havde man da også sat alle sejl til at gøre aftenen mindeværdig. Således havde man allieret sig med den lokale undertøjsvirksomhed Love Lingeri, der både havde sørget for et par velklædte herrer der serverede bobler i foyeren inden filmen, samt havde medbragt en lille udstilling af lingeri samt et par kvindelige modeller.

Brian Sønder Andersen fra Kino Den Blå Engel sammen med Brian Jensen og Heidi Hessner Seibæk, der sammen er indehaver af Love Lingeri i Raklev.

– Det var en mulighed for os til at vise, at lingeri ikke kun er frækt undertøj. Men at der findes et hav af forskellige produkter, der for eksempel går fint til den forlængede weekend eller en ferie sydpå, forklarer Heidi Hessner Seibæk, der sammen med sin mand Brian Jensen driver Love Lingeri fra hjemmet i Raklev.

– Det er første gang, at vi prøver at være med til et arrangement af den størrelse, så det var en helt fantastisk oplevelse, at vi havde en så stor opbakning. Det var virkeligt sjovt at være med til, fortæller Heidi Hessner Seibæk.