Frivillige leder på højtryk efter nye lokaler til Madoasen

hjemløs: Stop Spild Lokalt i Kalundborg har endnu ikke fundet et andet lokale, som de kan være i, når nøglen til det nuværende lokale på Kalundborg Station skal afleveres den 31. marts.

Frivillige leder på højtryk efter nye lokaler til Madoasen

Fredag den 24. marts er Madoasens sidste åbningsdag i lokalerne på Kalundborg Station. Derfor ledes der på højtryk efter nye lokaler. Foto: Thomas Olsen

Foto: Thomas Olsen

Selvom Linda Kragh Strand, som er formand for Stop Spild Lokalt i Kalundborg, har sendt 36 mails til forskellige virksomheder og forretninger i Kalundborg, om de kan låne et ledigt lokale, så har det endnu ikke givet pote.

Derfor vil mange af de 35 frivillige i Stop Spild Lokalt Kalundborg nu henvende sig personligt hos virksomheder og butikker.

– Vi tager det pæne tøj på og går ud banker på dørene, siger Linda Kragh Strand.

Madoasen har behov for et lokale på omkring 120 kvadratmeter og adgang til en håndvask. Foreningen har i udgangspunkt kun råd til at betale for forbrug for at låne et lokale.

– Vi har fået en donation, så vi kan give et lille beløb til husleje også, siger formanden.

Hvis Stop Spild Lokalt Kalundborg ikke når at finde et nyt sted snart, hvor de kan køre Madoasen videre, skal de have fundet et sted at opmagasinere de syv køleskabe, 25 borde og andet grej.

Hvis man har ledigt lokale i Kalundborg midtby, er man meget velkommen til at rette henvendelse til Linda Kragh Strand.

Sidste åbningsdag i Madoasen på Kalundborg Station er fredag den 24. marts.

Fredag den 24. marts er Madoasens sidste åbningsdag i lokalerne på Kalundborg Station. Derfor ledes der på højtryk efter nye lokaler. Foto: Thomas Olsen Foto: Thomas Olsen