Nogle af debatterne er gengangere.
I slutningen af juni var forundersøgelsen klar og politikerne har haft tid til at sætte sig ind i materialet og forholde sig til det. Jacob Bregnballe fra Nej til motorvej på Asnæs, Christine Lundgaard, EHL, og Jacob Jensen fra Venstre, samt Michael Svane, der er formand for Kattegatkomiteén, deltager, fortæller Niels Erik Danielsen fra Folkemøde Kalundborg i Høng.
Madspild
Madspild er også et af debatemnerne. Michael Diekelman fra Stop Spild Lokalt – Høng og omegn vil, sammen med Rasmus Erichsen, der er stifter og i spidsen for 800 frivillige i organisationen Stop Spild Lokalt, fortælle om projektet i Høng og generelt. Rasmus Erichsen har været med i TV2 programmet 'Min idé – vores mission', hvor han konkurrerede mod andre iværksættere, der finder nye veje til at nedbringe Danmarks klimabelastning.
Er der brug brug for en lokal presse?
I år skal der igen diskuteres, om der overhovedet er brug for en lokal presse? Deltagerne er Søren Johannesen, der er journalistisk chefredaktør i Sjællandske Medier og Ivan Nielsen, politisk redaktør på TV Øst. Desuden håber man på deltagelse af friske journaliststuderende fra Danmarks Journalist Højskole, der vil udfordre de to lokale pressemænd.

– Fra Folkemødet i Høng er vi ikke i tvivl om nødvendigheden af en lokal presse. Men vi kan se en tendens, særligt blandt unge som ikke læser den lokale presse, derfor er det relevant at diskutere den lokale problematik, siger Niels Erik Danielsen.
Foredrag og fællessang
Et nyt emne på folkemødet er foredrag og fællessang ved Per Krøis Kjærsgaard. Han er tekstforfatter, komponist, pianist og foredragsholder, og desuden forstander på Osted Fri- og Efterskole. Han har også tidligere været skoleleder for Viby Friskole og lærer på Midtsjællands Efterskole. Men lørdag den 27. august vil han tale om sangens betydning for fællesskabet.
Kan du tro på nyhederne?
Fake News er et emne, der både er aktuelt og alvorligt. Det vil Aske Kammer fra Danmarks Medie- og Journalisthøjskole, docent og senior associate professor, tale om. Aske Kammer arbejder i sin forskning med digital journalistik med særligt fokus på medieøkonomi og forretningsudvikling, mediepolitik og strukturelle forhold i mediebranchen. I samspillet mellem forskning og mediebranchen har Aske gennem sin rolle som ekspert, bestyrelsesmedlem i European Media Management Association og igennem diverse forskningssamarbejder opbygget et betydeligt netværk i mediebranchen. Men det er fake news, han vil belyse i debatteltet lørdag den 27. august.