Fastelavnfest for en god sag

Ladies Circle Kalundborg holder fastelavnsfest i Punkt 1 på Stejlhøj søndag den 19. februar. Overskuddet skal gå til at støtte Børnetelefonen.

Fastelavnfest for en god sag

Der bliver holdt stor fastelavnsfest i Punkt 1 søndag den 19. februar i Punkt 1 på Stejlhøj. Ladies Circle Kalundborg står bag. Privatfoto

Før corona arrangerede Ladies Circle Kalundborg en succesfuld fastelavnsfest med over 70 deltagende børn, og nu vil man gerne gentage succesen.

Katja Anskjær fra Ladies Circle Kalundborg er tovholder på fastelavnsarrangementet, som foregår fastelavnssøndag den 19. februar fra klokken 11 i Punkt 1 på Stejlhøj i Kalundborg, hvor man har fået lov at låne et baglokale.

Sidste gang gik overskuddet til Synscenter Refnæs, men denne gang bliver det Børnetelefonen, som Ladies Circle Kalundborg har samlet ind til over en længere periode.

– Vi synes, at det er sjovt, at lave et sjovt arrangement for børnene, siger Katja Anskjær.

Indsamlingen er en af Ladies Circles Charity March (velgørenhedsmarts, red.), og Ladies Circle Kalundborg prøver også at skaffe forskellige sponsorater, så overskuddet kan blive størst muligt til Børnetelefonen.

For entréen er der juice, fastelavnsbolle og slikpose til børnene. Der vil være naturligvis være tøndeslagning, hvor der skal findes en kattekonge og kattedronning. Derudover er der et kreabord , ansigtsmaling og der vil være salg af kage til de voksne.

Der er præmier til bedst udklædte samt til kattedronning og kattekonge.

Ladies Circle er en klub for unge kvinder imellem 18 og 45 år, der ønsker at udvikle deres netværk og skabe venskaber.

Der er 95 aktive klubber fordelt over hele landet med i alt ca. 1.500 medlemmer. Foreningens formål efterleves ved at holde møder med diskussion, virksomhedsbesøg, foredrag og aktiviteter af social karakter.

Der bliver holdt stor fastelavnsfest i Punkt 1 søndag den 19. februar i Punkt 1 på Stejlhøj. Ladies Circle Kalundborg står bag. Privatfoto