Fællesskab i 60 år

83 pensionister deltog i den festlige fejring, da Viskinge-Aunsø Pensionistforening markerede 60 års dagen. Det skete i Svebøllehallen lørdag.

Foto: MIe Neel, Niels Plaschke

– Vi var jo unge, dengang foreningen blev stiftet, men i dag er vi aktive i den, siger formand for Viskinge-Aunsø Pensionistforening, Thormod Christensen, 75 år, med et smil på læben.

Lørdag kunne Thormod Christensen byde 83 gæster velkommen til 60 års fejringen af Viskinge-Aunsø Pensionistforening, hvor også et stort antal medlemmer fra venskabsforeningerne i Kalundborg, Bregninge og Hvidebæk var mødt frem i Svebøllehallen.

Og så slog vi os løs

Markeringen af festdagen begyndte traditionelt med faneindmarch og efterfølgende hæder til Viskinge-Aunsø Pensionistforening i form af en plakette med 60 års markeringen til egen fane.

– Efter talerne og det officielle, slog vi os bare løs, siger Thormod Christensen, der som formand kan glæde sig over medlemsfremgang.

Viskinge-Aunsø Pensionistforening tæller 132 medlemmer, der har det rigtig godt med at mødes. Her spilles kort, lotto og arrangeres udflugter.

Senest til operaen i København.

Venskab forgår ikke

Til flæskesteg og citronfromage underholdt Bjarne Lisby med sang og musik. Herefter blev dansegulvet hurtigt fyldt op, da »Lørdag Formiddag« spillede op til dans.

– Det var en herlig eftermiddag, som bestyrelsen skal have meget stor ros for, siger formand Thormod Christensen.

– Og så synger vi altid »Sku gammelt venskab rent forgå«. Det er, hvad det handler om. At være sammen i fællesskab, understreger Thormod Christensen.