Et stort jule-trækplaster

Foto: Peter Andersen

Det var meget tydeligt, at der skete noget særligt på Stejlhøj lørdag. Omkring Stejlhøj 2, Stejlhøjhus, var trafik-situationen mildest talt kringlet, og parkeringen var bogstaveligt talt over det hele: Stejlhøjhus´ store og flotte julemarked havde igen tiltrukket en masse mennesker fra nær og fjern.

Det plejer Stejlhøjhus' julemarked at gøre, men 2018-udgaven var mindst lige så velbesøgt som de tidligere julemarkeder på adressen Stejlhøj 2. Heldigvis kunne de mange gæster og kunder fordele sig på et udendørs areal, det store væksthus og selve institutionen, hvor der var mange boder med håndlavede ting og brugskunst, juledekorationer, julekortfotografering, tombola, underholdning, julemand og så værkstederne.

I cykelværkstedet mødte Nordvestnyt den meget veloplagte cykelsmed Jørgen Bækgaard Jensen, som fortalte, at han nyder at ordne cyklerne, som bliver doneret til stedet, på Stejlhøjhus' veludstyrede og velordnede værksted.

– Jeg er god med mine hænder, jeg er god til at skille ting ad, og så er jeg god til at tage fra, fortalte cykelsmeden med et stort smil.

Værkstedsopgaverne er med til at give Stejlhøjhus' borgere en så normal hverdag som muligt, og indsatsen kan bestemt også udløse glæde og stolthed, supplerede værkstedsassistent Henrik Jensen.

Glæden og stoltheden over de flotte salgsudstillinger og de mange gæster var også noget, der var til at tage og føle på. Og så duftede julemarkedet i øvrigt skønt af æbleskiver og gløgg.