Erhvervspris uddeles

Erhvervspris og generalforsamling

Sidste år kunne man holde fysisk generalforsamling i Høng Erhvervsforening. Det kan man også i år og det foregår onsdag den 22. februar i Rosenvængets Selskabslokaler.

Til generalforsamlingen i Høng Erhvervsforening, HHHIF, onsdag den 22. februar klokken 18 i Rosenvængets Selvskabslokaler i Høng, bydes der først og fremmest på et måltid mad, derefter generalforsamling, hvor et vigtigt emne er drøftelse af foreningens fremtid og berettigelse.

Bestyrelsen har planer om at bede generalforsamlingen om tilladelse til at undersøge muligheder, fordele og ulemper, ved eventuelt at at indgå i et tættere samarbejde med andre foreninger/samarbejdspartnere i området.

Generalforsamlingen indeholder også valg til bestyrelsen og uddeling af årets erhvervspris. Sidste år gik prisen til Mogens Gyldenvang, Høng Centret.

Sidste års erhvervspris i Høng Erhvervsforening gik til Mogens Gyldenvang, der fik prisen overrakt af formand John Anderberg.

Efter generalforsamlingen vil Morten Hass Augustsen fra Kalundborgegnens Erhvervsråd give sit syn på erhvervslivets vilkår i Kalundborg Kommune, samt fortælle lidt om, hvad foreningen arbejder med.

Tilmelding til spisningen er nødvendig af hensyn til bestilling af mad og det skal ske til formanden John Anderberg.