Brødre åbnede restaurant

åbning: Jonas og Casper Bindesbøl Winberg åbnede fredag deres nye restaurant i Elmegade i Kalundborg.

Brødre åbnede restaurant

Brødrene Casper (t.v.)og Jonas Bindesbøl Winberg bød gæsterne velkommen til den nye restaurant fredag. Foto: Anders Ole Olsen

Foto: Anders Ole Olsen

Den røde løber var rullet ud, og drikkelse og lækre anretninger gjort klar til åbningsreceptionen fredag i restaurant Brødrene Winberg.

Jonas og Casper Bindesbøl Winberg stod klar til at tage imod familie, venner og andre gæster, som ville hilse på de unge brødre, kokke og restaurantejere til åbningsreceptionen.

Gæsterne kunne nyde synet af de nyrenoverede lokaler med nyt møblement. Her er brødrene gået efter et stilrent og hjemligt look, så alle føler sig tilpas.

– Vi har selv lavet det meste med hjælp fra familie og venner, fortalte Jonas Bindesbøl Winberg, som var glad for, at brødrene nu kunne koncentrere sig om at lave mad i køkkenet.

Første aften var allerede fuld optaget, og lørdag var der også særdeles mange kunder, som havde bestilt bord på restauranten, som tilbyder dansk/fransk mad lavet fra bunden.

Menukortet består af flere faste forretter, hovedretter og desserter samt en treretters menu, som skifter hver måned.

Lørdag og søndag tilbydes der også brunch og frokost.

– Der har været stor interesse for vores brunch, som er lidt mere spændende, siger Jonas Bindesbøl Winberg.

Brødrene Casper (t.v.)og Jonas Bindesbøl Winberg bød gæsterne velkommen til den nye restaurant fredag. Foto: Anders Ole Olsen
Først var der åbningsreception i Restaurant Brødrene Winberg, inden det gik løs om aftenen med fuld booket restaurant.